Vraag en antwoorden

Ik ben op zoek naar invulling van mentorlessen in de bovenbouw van het vwo. Wie heeft ideeën, tips of voorbeelden?

3154

3 Antwoorden

  • Ik heb de afgelopen jaren in 4vwo aardig wat mentoruren gevuld met het thema “Academic Honesty” en bronvermelding. Dit is het boek dat ik er voor gemaakt heb. Als je iPad/Macbook klassen hebt kan je het zo gebruiken. Mocht je vragen of feedback hebben dan hoor ik dat graag. itunes.apple.com/nl/book/academic-honesty/id1291449140?mt=13 Op de website scoop.it heb ik de afgelopen jaren verschillende artikelen en filmpjes bewaard die ik kon gebruiken in mentorlessen scoop.it/topic/mentor-lessen?page=2 De vernieuwde website leer.tips vind ik ook erg nuttig.
    25 feb. 2019
  • Dank je wel voor je reactie. Het eerste deel van je antwoord is bij ons ondergebracht in het vak onderzoeksvaardigheden, het tweede deel geeft me vast wat kapstokken.
    25 feb. 2019
  • Je kunt een cursus gaan aanbieden (of laten aanbieden door externe) van vakoverstijgend niveau. Denk aan gebarentaal, EHBO-cursus etc.
    11 sep. 2019

Relevante artikelen

Op basis van de vraag hebben we deze artikelen van de vrienden van Edualdo voor je geselecteerd. Hopelijk helpt het je om je antwoord te vinden!