Vraag en antwoorden

Wij oriënteren ons op nieuwe ‘devices’ op onze school. Wie heeft een soortgelijk scenario doorgelopen en heeft tips?

Wij hebben nu iPad’s en staan open voor andere devices. Wij zijn geïnteresseerd in functionele en technische specificaties bij je school. Compatibiliteit met apps? Hoe bied je “rijk” lesmateriaal aan? Met iPad’s kun je zeer interactieve iBooks maken. Met Windows Surface tablet of Chrome notebook?

149

1 Antwoord

  • Hoi Bahtiyar, we hebben elkaar wel eens gesproken meen ik over OneNote? Ik ben voor OMO scholen een studiemiddag aan het organiseren op 19-9 bij ons op school in Eindhoven over digitalisering. Daar zijn zo'n 15 verschillende VO scholen die ook aan het nadenken zijn over de inzet van technologie in de klas. Niet alleen scholen die met Apple devices werken maar ook andere devices. Een mooi moment om te netwerken en je vraag live te stellen aan andere scholen?! omo.nl/actueel/cDU461-n3348_Studiemiddag-digitalisering.aspx hier vind je meer informatie. Ik hoop tot dan!
    06 sep. 2019

Relevante artikelen

Op basis van de vraag hebben we deze artikelen van de vrienden van Edualdo voor je geselecteerd. Hopelijk helpt het je om je antwoord te vinden!

Er zijn geen artikelen gevonden.