Thema's

Engels

Ervaring met Learnbeat? Wie wil hier iets over zeggen?

learnbeat ervaring bij het vak engels43

4 Antwoorden


 • Ik heb wel een referentie voor je. Jos Hummelen op het Metis in Amsterdam, vorig jaar gestart en ze zetten flink erop in. Hij is altijd bereid om iemand hierover te woord te staan. Contact gegeven kun je bij mij via IM opvragen.
  03 okt. 2018
 • Wij werken sinds 2 jaar met Learnbeat. We maken hierin zelf aanvullend materiaal op de boeken van NGLLife die we in de klas gebruiken. De leerlingen werken op de iPad en sommige schuifoefeningen doen het dan niet echt goed (scherm te klein) maar op laptops is het echt heel goed werken. Zeer gebruikersvriendelijk zowel voor docenten als leerlingen en ontwikkelen/arrangeren van materiaal is echt leuk vanwege de vele mogelijkheden en niet moeilijk. We hebben ook een doorlopende leerlijn van LOB in Learnbeat gezet, ons sectorvak doet alles in Learnbeat en inmiddels werken de vakken biologie en aardrijkskunde er ook mee.
  08 okt. 2018
 • Ik heb ook al twee jaar ervaring met Learnbeat. Wij gebruiken het bij Nederlands en Latijn. Leerlingen zijn enthousiast en het werkt bij ons vlekkeloos. De supportafderling van Learnbeat reageert ook erg snel op allerhande vragen. Waar je wel voor moet waken is dat leerlingen niet de hele les alleen nog maar achter hun laptop werken. Wij gebruiken Learnbeat (en de laptops) pas na een klassikale activiteit.
  10 okt. 2018
 • Ik heb het vorig jaar mogen ervaren. Een fijn platform. Wel uitkijken dat je geen lesgeeft vanaf een scherm. De communicatie met de makers is ook heel fijn. Snelle reacties, luisteren goed naar wensen en denken mee.
  18 okt. 2018