Onderbouw middelbare school
Bovenbouw middelbare school

Wie gebruikt er een tool of website om ouders van mentorleerlingen te kunnen uitnodigen?

Ik wil ouders van mijn brugklasmentorleerlingen op een of twee dagen uitnodigen voor een oudermiddag of -avond. Nu gaat dat vaak op papier met twee dagen en een drietal 'timeslots'. Daarvan worden er minimaal twee aangevinkt. Ik wil een automatisch inschrijfsysteem met slots van 15 minuten. Als ouders zich inschrijven moeten ze kunnen zien welke ruimte er nog is. Datumprikker zou met Inschrijving gebruikt kunnen worden maar dat heb ik nog niet getest en is met alle reclame niet professioneel. Misschien met Microsoft Forms? Ben benieuwd! Vriendelijke groet, Bahtiyar Koçan7120

7 Antwoorden


 • Doodle.com is een goede optie!
  11 apr. 2019
 • Wij werken met het mailysteem van office 365 en doe het volgende: Ik heb een online worddocument aangemaakt met daarin tabellen met timeslots en een vak waar de leerlingen/ouders zich in kunnen schrijven door hun naam op te schrijven. Als ze zien dat er al een naam staat, dan is die dus bezet. Toen we nog met gmail werkte, deed ik dit in google docs, dan werkt het hetzelfde. Het nadeel is dat je ook een naam kan weghalen en dan je eigen naam erin kan zetten, maar in principe mag je verwachten dat als je uitlegt dat je dit niet wilt, dat leerlingen en ouders het fatsoen hebben om dat niet te doen.
  11 apr. 2019
 • Wij werken sinds kort met supersaas. Is even uitzoeken hoe het werkt, maar daarna werkt het perfect.
  12 apr. 2019
 • Ik werkte voorheen met slottr.com. Je kunt heel gemakkelijk timeslots maken waar ouders zich met een link kunnen inschrijven. Wanneer er ingeschreven is, staat voor de volgende ouder dit timeslot op bezet (dus het is niet zichtbaar voor andere ouders welke ouder hoe laat komt). Je kunt daarna gemakkelijk een excel downloaden met je rooster (of de afspraken automatisch in je outlook agenda laten plaatsen)
  17 apr. 2019
 • Hallo allemaal, ik heb eens wat met slottr gefröbeld, was interessant. Bedankt voor de tips!
  15 mei 2019
 • Wij gebruiken schoolgesprek. Werkt heel goed.
  23 aug. 2019
 • Ik werk met SuperSaas. Ik vind het een fijne site. Als je vragen/problemen hebt, kun je snel en makkelijk contact leggen met het bedrijf. Ze denken ook met je mee.
  05 sep. 2019