Vraag en antwoorden

Gebruiken jullie OneNote ook voor persoonlijke aantekeningen? Wat voor dingen vinden jullie handig om te noteren?

Ik ben gewoon nieuwsgierig en het is leuk om wat tips en tricks te leren van meer ervaren OneNote gebruikers.

216

2 Antwoorden

  • Ik gebruik Onenote niet in de klas en gebruik daarom Evernote voor persoonlijke aantekeningen. Maar dat werkt voor persoonlijke aantekeningen in principe hetzelfde als Onenote. Ik gebruik het onder andere voor: - aantekeningen tijdens vergaderingen. - Verzamelen van werkvormen die ik online vind of ergens anders tegen kom. - Aantekeningen bij podcasts of docu's of boeken. - Opslaan van websites, interessante bronnen voor referentie. - Opslaan van lesmateriaal dat ik ergens tegen kom maar niet meteen nodig heb. - Maken en opslaan van sketchnotes tijdens conferenties
    22 aug. 2019
  • Hoi Ebbo, ik gebruik OneNote zowel in de klas met de leerlingen via classnotebook, met collega's in de sectie en dan heb ik er 2 persoonlijk, een voor schoolse zaken en een voor privé zaken. Ik vind het heel handig dat ik altijd alles bij de hand heb maakt niet uit of het mijn telefoon, mijn iPad of mijn computer is. Ik vind het ook erg fijn dat er een goede zoekfunctie is. Ik gebruikte in het verleden Evernote maar ik zou echt niet meer terug willen (maar dat komt vooral omdat ik Evernote alleen privé heb gebruikt en nu zit alles bij elkaar in OneNote)
    22 aug. 2019

Relevante artikelen

Op basis van de vraag hebben we deze artikelen van de vrienden van Edualdo voor je geselecteerd. Hopelijk helpt het je om je antwoord te vinden!