Vraag en antwoorden

Ik ben benieuwd of iemand ervaring heeft met digitaal toetsen via Office365 op de iPad?

Ik ben benieuwd of er getoetst wordt met Office365, en hoe je kunt voorkomen dat er gespiekt kan worden.

98

9 Antwoorden

 • Apple Classroom gebruiken en ze in de app locken. Of je systeembeheerder naar Safe Exam browser laten kijken. safeexambrowser.org/ios/ios_usermanual_en.html
  15 mei 2019
  • Dank, Apple classroom wordt bij ons ingevoerd vanaf de brugklas, dus daar moet ik even op wachten helaas. Ik was op zoek naar iets wat ik tot die tijd zou kunnen gebruiken. Ik ga eens kijken naar Safe Exam, thanks!
   15 mei 2019
 • Je kan het zelf al gebruiken met de klas. Het verschil met wat ze bij jullie in de brugklas hebben is dat wanneer de leerling bluetooth uitzet je geen controle meer over de iPad hebt. Dit is irritant bij klassenmanagement. Maar tijdens een toets kan je afspreken dat bluetooth uitzetten gelijk staat aan spieken. Wanneer je het schermoverzicht op jouw iPad aan hebt terwijl leerlingen aan het werk zijn kunnen ze dat niet doen zonder dat jij het doorhebt.
  15 mei 2019
  • Ok, ik heb dan geen toestemming nodig van ouders? Gewoon doen?
   15 mei 2019
 • Wanneer je aan het surveilleren bent kijk je net zo goed mee met wat de leerling doet. Ik zou het even testen in een gewone les en als het fijn werkt gewoon doen.
  15 mei 2019
  • Ok, ik ga er eens mee aan de slag, had het zo nog niet bekeken, Dank! ­čśÇ
   15 mei 2019
 • Een deel van de collega's van de sectie geschiedenis in de onderbouw toetsen digitaal met Microsoft Office Forms, en dan de Quiz. Mocht je dat wat over willen weten, wat we doen en hoe we het breed hebben ge├»mplementeerd dan wil ik dat via een online meeting best uitleggen en laten zien.
  05 jun. 2019
  • En hoe zorg je voor de veiligheid van spieken, en de privacywetgeving?
   07 jun. 2019
 • Een tegenvraag: wat toets je met Office365 wat niet met LessonUp kan? Wij toetsen met LessonUp, en de klaslokaal app waarmee je leerlingen kunt opsluiten in de app. Toevoegingen van Suzanne zijn heel helder en duidelijk.
  07 jun. 2019

Relevante artikelen

Op basis van de vraag hebben we deze artikelen van de vrienden van Edualdo voor je geselecteerd. Hopelijk helpt het je om je antwoord te vinden!