Vraag en antwoorden

Heeft iemand ervaring met Itslearning waarbij per (les)week leerdoelen worden geformuleerd? Het gaat om bovenbouw h/v

Ik ben met name geïnteresseerd in het effect dat het formuleren van leerdoelen op het (leer) gedrag van leerlingen heeft. Wanneer gebruiken ze de geformuleerde doelen? Iedere les, per week, alleen voor de toets, niet of nauwelijks? Wat is een handige manier om de doelen in Itslearning in te voeren?

347

3 Antwoorden

 • Hallo, Ik stel voor dat u mij even mailt op [email protected] de vraag is niet zo 1, 2, 3 gemakkelijk te beantwoorden ! :-)
  04 dec. 2019
 • Mijn ervaring is dat de leerdoelen die voor gekookt in it's Learning staan niet overeenkomen met de doelen wij als sectie hebben geformuleerd. Daarom hebben wij zogenaamde "pagina's" aangemaakt bij bronnen/planner en met inhoudsblokken een format gecreëerd voor leerdoelen. Die pagina's hebben we per paragraaf gemaakt.
  24 jan. 2020
  • Dank je wel voor de reactie. Ik ben erg benieuwd in welke mate het leerdoelgericht werken bijdraagt aan let leren van de leerlingen. Kan je me daar iets over vertellen? Vriendelijke groet, Jacques
   27 jan. 2020

Relevante artikelen

Op basis van de vraag hebben we deze artikelen van de vrienden van Edualdo voor je geselecteerd. Hopelijk helpt het je om je antwoord te vinden!