Onderbouw middelbare school
Bovenbouw middelbare school

Heeft iemand ervaring met OneNote Class Notebook?

Ik wil het ook toepassen voor mijn leerlingen met een Ipad897

8 Antwoorden


 • Hallo MCA, wij werken met onze leerlingen bij aardrijkskunde en biologie met OneNote classnotebook. Onze leerlingen hebben allemaal 1 iPad tot hun beschikking op school (hij blijft op school en gaat niet mee naar huis maar OneNote kan ook op andere devices bereikt worden). Wij werken met eigen materiaal en leerlingen verwerken ook veel zelf. Ik ben erg te spreken over het gebruik. Als je nog specifieke vragen hebt dan hoor ik het wel!
  27 mrt. 2019
 • Bedankt voor je reactie, wij zijn dit jaar begonnen met de IPad, ik heb een klas notebook aangemaakt en heb ook gebruik gemaakt van Forms, leerlingen hebben de formulieren verzonden maar ik weet niet waar ik kan zien welke leerlingen de formulieren hebben ingeleverd.
  27 mrt. 2019
 • Misschien dat deze afbeelding al helpt? Je ziet een tabblad naast vragen waar staat antwoorden. Wanneer je ervoor gekozen hebt om 'iedereen met de koppeling kan antwoorden' aan te vinken dan is het handig om 1 van de vragen 'naam' te noemen. Je kunt ook kiezen voor 'iedereen binnen de organisatie' dan moeten mensen inloggen om in te vullen en krijg je die informatie automatisch. Succes en ik hoor het wel weer als je weer een vraag hebt.
  27 mrt. 2019
 • Bedankt, hoor ik ga ermee aan de slag.
  27 mrt. 2019
 • Het is gelukt, geweldig, bedankt!
  27 mrt. 2019
 • Hoi, Ik heb ook ervaring met het werken met OneNote. Wij gebruikten het veel breder, meer als ELO. Dit werkte op veel plekken goed; Je kan opdrachten en planningen overzichtelijk neerzetten, maar er zijn ook nadelen: - met meerdere collega's in één blok. - Als één iemand iets verwijderd of veranderd dan geldt dat voor iedereen. Dus je hebt niet één systeembeheerder die de grote lijnen ontwerpt en vastlegt. - Daarnaast kunnen ouders niet meekijken, dus die zullen dan een eigen login moeten krijgen of ze moeten met hun kind meekijken. Ik denk dat het heel geschikt is, maar niet als vervanging van een ELO. gr Jeroen
  28 mrt. 2019
 • Bedankt voor de tip, ik ben ook niet van plan om het te gebruiken als ELO maar meer om opdrachten en filmpjes te delen met de leerlingen.
  28 mrt. 2019
 • Wij gebruiken het ons BV en CKV programma voor portfolio's van leerlingen.
  03 apr. 2019